Šok na punom Logoru, ipak se zna tko je gazda u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nogomet se vratio u Bjelovar, temeljni je dojam nakon bilogorskog „El clasica“ odigranog danas na Logoru između NK Bjelovar i Mladosti iz Ždralova. Na žalost navijača Bjelovara, pobjednik ipak stanuje na brijegu, u Ždralovima koji su s 2:0 dobili derbi i pokazali tko je gazda u lokalnom nogometu.

Pune tribine bjelovarskog stadiona

Sportski bi novinari šablonski rekli da je NK Bjelovar bio bolji prvih 30 minuta, ali je nakon toga nestao s terena. Furiozan start nije donio nikakvu šansu Bjelovarčanima, primili su gol praktično iz centaršuta, a prigovaraju i drugom jer je pokrajni sudac prvo dignuo zastavicu za off-side poziciju, a potom je spustio kad je shvatio da je dodavanje bilo od obrambenog igrača.

U svakom slučaju, brze kontre mladića iz Ždralova proizvele su još tri „mrtve“ šanse koje nisu zabili, pogodili su i prečku, a dečki iz Mladosti dominirali su u duelima u kojima su bili odlučniji, brži i snažniji.

Ambicije nogometaša NK Bjelovar možda su poljuljane, ali danas su doista bili nemoćni pred suparnicima s brijega koji su demonstrirali moderan nogomet i žustrinu koja svakako vrijedi ligu više.

Ulaz je bio dopušten samo osobama s covid potvrdom pa je dio gledatelja morao ostati izvan stadiona.

“Ravnozemljaši” izvan stadiona gledaju utakmicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!