Modriću bolje, Petković se vratio, Vatreni se pripremaju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vatreni će u zadnje dvije utakmice pokušati izboriti odlazak na Svjetsko prvenstvo na prvom mjestu u skupini na kojem im trenutno bježe Rusi, s dva boda više od naših momaka.

U četvrtak utakmicu kvalifikacija za SP igramo protiv Malte, a tri dana nakon odmjeriti ćemo snage s Rusima na Poljudu. Upravo je ta druga utakmica ona za koju je Zlatko Dalić cijelo vrijeme govorio kako ne želi da bude odlučujuća, no izgleda da će ona to ipak biti.

Naši su se momci okupili jučer u Zagrebu, a poslijepodne je stigao i Luka Modrić koji je imao problema s virozom, ali se oporavio. Za lakšu dušu svih navijača, Luka će vjerojatno zaigrati protiv Malte, a za Rusiju je siguran u prvih 11. Modrić je umjesto treninga sa suigračima imao samo lakši trening u teretani, a poštedu od treninga imali su i: Livaja, Sučić, Lovren, Majer i Brozović jer su tokom proteklog vikenda u svojim klubovima imali naporne utakmice.

Danas će pak svi biti u punom pogonu na treningu, uključujući i Brekala koji se u potpunosti oporavio od ozlijede zadobivene u dresu Torina. Izbornik Dalić, koji je kratko komentirao za novinare kako vjeruje igračima i stožeru, uvjeren je da mogu ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo. Izbornik je poziv na okupljanje opet uručio u Bruni Petkoviću kojeg jedno vrijeme nije bilo u reprezentaciji.

– Petkovićeva kvaliteta za mene nikad nije bila upitna, a sada se digao u formi i mislim da nam može koristiti. – rekao je kratko i jasno o toj temi Zlatko Dalić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!