Kakav triler na Logoru s vodećim klubom prvenstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Šok terapija je dala rezultat, ne možemo izgubiti tri utakmice za redom, rekao je Nikola Papac, bivši trener NK Bjelovara nakon utakmice kad je sišao s tribine čestitati igračima u svlačionici koje je do jučer vodio. Čestitao je na velikoj pobjedi u susretu s Radnikom iz Križevaca, koji su vodeći na tablici.

U čvrsoj utakmici punoj tempa i odlučnosti prvo je poluvrijeme prošlo bez pogodaka iako se vidjelo da obje momčadi žele pobjedu. U drugom dijelu sve se otvorilo za Bjelovarčane. Prvo je Vedran Kočiš zabio iz sjajnog prodora po lijevoj strani za vodstvo u 53. minuti, a već tri minute kasnije i Nusmir Fajić sjajnim je volejom doveo Bjelovar do 2:0.

Međutim, mlađahni desni bek Ljevar, koji je bio prespor za Gorana Dleska, najboljeg Križevčanina, skrivio je prvi kazneni udarac iz kojeg su gosti smanjili na 2:1, a nedugo potom novi udarac s 11 metara za Radnik. Međutim, na radost domaćih, vratar Dinko Gavranović skinuo je taj drugi penal Marku Nikoliću i ostavio Bjelovarčane u vodstvu.

Isti kriterij od suđenja kaznenih udaraca inače vrlo dobar sudac Cindrić iz Nove Kapele pokazao je i na drugoj strani te je Fajić postigao treći gol iz jedanaesterca za domaće koji je i odlučio utakmicu.

Takav rezultat, 3:1 protiv izravnog konkurenta za vrh tablice sjajan je poticaj pomlađenoj ekipi NK Bjelovara uoči zadnjeg kola prije stanke.

Mladićima iz pobjedničke momčadi došao je čestitati i Ogi Vukojević koji na sve načine podupire napore kluba da sljedeću natjecateljsku godinu provedu u rangu više.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!