Krznar dao ostavku, obezglavljeni Dinamo u nedjelju dočekuje Hajduk na Maksimiru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Damir Krznar, sad već bivši trener Modrih, podnio je ostavku odmah nakon utakmice s Rijekom u kojoj je Dinamo ispao iz Kupa.

– Možda sam još vruć, ali ne mislim da će se sutra bilo što promijeniti i definitivno dajem ostavku na mjesto trenera kako bi momčad pozitivno šokirao jer joj je to potrebno. Hvala navijačima koji su me podržavali i isprika onima koji nisu bili zadovoljni. Želim sreću novom treneru i ostat ću navijač Dinama do duboke starosti. Mislim da je razlaz najbolja opcija – rekao je Krznar i tako iznenadio i snimatelja Dinama koji je samo kratko prokomentirao kako je ostao zatečen i zahvalio se treneru na svemu što je napravio za klub.

U nedjelju u 17:30 Dinamo na Maksimiru dočekuje Hajduk. Splićani na Maksimir dolaze ohrabreni s tri uzastopne pobjede, a Dinamo je obezglavljen i obeshrabren. Statistika je ipak na strani Modrih, jer Hajduk je od zadnjih sedam utakmica na Maksimiru pobijedio samo jednu.

Torcida je “namirisala krv” i dolaze u Zagreb u velikom broju kako bi svoj klub probali ponijeti do pobijede. Dinamo je Hajduku propustio 2400 ulaznica za južnu tribinu, a one su sve prodane u samo 6 sati. Kako god bilo i tko god odnio pobjedu, nadamo se viteškoj borbi na travnjaku i korektnom navijanju s tribina bez incidenata koji bi zasjenili ovu fantastičnu utakmicu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!