Ancelotti: Modrić je igrač s nečim posebnim

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu s kapetanskom vrpcom Real Madrida oko ruke i poveo Kraljeve do pobjede od 2:0 nad Interom.

Ancelotti je nakon utakmice bio pun hvale za našeg maestra. – Naravno da se s obzirom na svoje godine mora odmarati. Sada ima pet dana do iduće utakmice. Vjerujem da se dobro odmara doma, da vodi miran život. – rekao je trener Kraljeva na konferenciji za medije.

Luka je sa svojih 36 godina najstariji igrač Reala, a utakmica protiv Intera bila mu je šesta uzastopna u udarnoj postavi. Ancelotti ne voli mijenjati igrače tako da Luku već u nedjelju čeka okršaj protiv gradskog rivala Atletica.

Trener Reala u sredini uvijek drži isti trojac – Modrić, Kroos, Casemiro, dok iz pozadine pritišću Valverde i Camavinga. Plan je, kad se jedan od trojice veznjaka umori, u trio ubaciti jednog od dvojice koji im čuvaju leđa.

– On (Modrić) je igrač s nečim posebnim – napomenuo je Ancelotti nakon utakmice u kojoj je Luka dobio naslov najboljeg igrača susreta. Modriću je ovo bio 100. nastup u Ligi prvaka, ali i prvi izlazak na travnjak i start utakmice s kapetanskom vrpcom Real Madrida oko ruke.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!