Dinamo je u London otputovao bez Petkovića, Ademi pokazao što znači biti kapetan momčadi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dinamo je jučer otputovao u London gdje danas igra u posljednjem kolu skupine Europske Lige protiv moćnog West Hama. Bruno Petković nije se pridružio svojim suigračima jer se ne osjeća dobro, dobio je temperaturu i ima glavobolju. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju najbolja je odluka ostaviti ga van momčadi.

Željko Kopić rekao je kako su svi ostali igrači spremni i u dobrom raspoloženju. Novopečeni trener Dinama nada se vratiti na pravu razinu te priznaje kako je igra protiv Hajduka bila sve osim dobra. – Nismo igrali kako je bilo dogovoreno i sad sve želimo popraviti, želimo prezimiti u Europskoj ligi iako je proljeće u Europi već osigurano – istaknuo je Kopić.

Arijan Ademi još je jednom pokazao što znači biti istinski kapetan svoje momčadi.

– Svaki nam poraz teško pada, pa je tako i s ovima u zadnje vrijeme. No profesionalci smo, bezbroj puta dizali smo se iz teških situacija pa vjerujemo da će tako biti i sada. West Ham ima jaku momčad, uvjerljivo su prvi u našoj skupini. Idemo učiniti sve kako bismo prezimili u Europskoj ligi. Uostalom, oni se nalaze među prvih pet momčadi jake engleske lige, protiv nas će tražiti pobjedu. Imaju golemu kvalitetu, širinu i ozbiljan kadar igrača, ma baš su ozbiljna momčad. Ali, dat ćemo sve od sebe, pokušati izboriti što bolji ishod. – rekao je Ademi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!