Na ‘Bjelovarskom Božiću’ ove godine nagrade vrijedne 25 tisuća kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon godine stanke, blagdanski i sportski duh ponovno će se ujediniti u Bjelovaru. Naime, u grad ponovno stiže malonogometni turnir Bjelovarski Božić, i to 42. po redu. Turnir će se održati u Dvorani europskih prvaka od 16. do 26. prosinca u organizaciji Malonogometnog kluba Bjelovar.

Na turniru će nastupati seniorska konkurencija, a kotizacija po ekipi iznosi 800 kuna dok za klubove Nogometnog saveza BBŽ kotizacija iznosi 500 kuna.

– Pripremili smo nagrade za najbolje ekipe. Nagradni fond ukupno iznosi 23 tisuće kuna što će se raspodijeliti na 1. mjesto 15 tisuća kuna, 2. mjesto pet tisuća kuna i 3. mjesto tri tisuće kuna. Osim nagrada za natjecatelje, sve gledatelje također očekuju sjajne nagrade u vidu tombola – kaže Željko Ostrman, trener MNK Bjelovar.

Turnir će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama pa tako svi igrači, ali i navijači, moraju imati covid potvrdu.

– Drago nam je da smo sa Stožerom civilne zaštite uspjeli dogovoriti uvjete prema kojima će se turnir provoditi. Za one koji nemaju covid potvrdu, MNK Bjelovar je organizirao testiranje na ulasku u dvoranu po cijeni od 50 kuna – kaže Ostrman.

MNK Bjelovar poziva sve zainteresirane ekipe da se do 13. prosinca prijave na sudjelovanje u turniru jer osim dobrog provoda, u ponudi su i primamljive nagrade koje za nadolazeće blagdane nikako nisu na odmet.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!