Vlašić zabio prvijenac za Čekićare: Čekao sam na ovo mjesecima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

West Ham je jučer u gostima kod Watforda slavio rezultatom 4:1, a Nikola Vlašić zabio je svoj prvi gol u dresu Čekićara.

Naš je reprezentativac u utakmicu ušao u 85. minuti, a sedam minuta kasnije zatresao je protivničku mrežu za konačan rezultat.

Vlašić je opisao kako je izgledao njegov dolazak na otok iz Moskovskog CSKA i objasnio zašto mu je dugo trebalo da dođe u formu.

– Igrali smo Europsko prvenstvo, onda sam se vratio u svoj klub u Rusiji, nisam odradio predsezonu, pa sam želio otići i nisam trenirao. Onda sam stigao u novi klub bez odrađene predsezone, a potrebno je vrijeme za prilagodbu, pogotovo kada je riječ o boljoj ligi gdje se igra brži nogomet. Ali znao sam da će sve sjesti na svoje mjesto i da će se naporni svakodnevni rad isplatiti – rekao je Vlašić kojem se taj svakodnevni rad jučer itekako isplatio.

Naš nogometaš nije skrivao sreću postignutim pogotkom.

– Čekao sam na ovo tri mjeseca. Teško je doći u novu sredinu u novi klub i prvi je gol najteži. Zato sada mislim da će mi sve biti lakše. Laknulo mi je i jako sam sretan. A mislim da su svi u momčadi sretni zbog mene – rekao je Vlašić.

Nakon zabijenog gola svi su igrači West Hama pohrlili Vlašiću u zagrljaj, a on je dodao kako će nastaviti s napornim radom kako bi pridonio igri svog kluba.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!