Horvat nakon poraza: Francuzima smo pokazali previše respekta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što su Kauboji od francuske izgubili rezultatom 22:27, izbornik Zlatko Horvat izjavio je kako ne mogu biti sretni porazom bez obzira na protivnika.

– Ne možemo biti sretni zbog poraza, pa makar to bili olimpijski pobjednici. Rekao bih da smo im dali previše respekta – izjavio je izbornik.

Činjenica je da su naši momci na samom startu turnira u svojoj skupini C za prvu utakmicu dobili najtežeg suparnika, također u prilog nam nije išlo to što smo igrali bez Cindrića i Mamića, ali nekako smo svejedno svi očekivali više. Vjerujemo da su i naši Kauboji očekivali više, ali protiv ovakve Francuske to se nije moglo.

Hrvatsku su predvodili Ivan Čupić sa šest i Tin Lučin sa četiri gola, dok su kod Francuza najučinkovitiji bili Hugo Descat sa sedam i Dika Mem sa šest golova.

– Pozitivno je da se nismo predali i da smo se uspjeli vratiti u utakmicu, držali smo niti do kraja, dok je bilo snage. Na početku smo vidjeli taj respekt kod Halila Jaganjca i kod Ivana Martinovića. vidjelo se da je to ostavilo traga, no to je bilo normalno i očekivano. Šteta što nismo zabili iz tranzicije par golova, to se protiv ovakve Francuske ne smije događati, morali smo tu poentirati – zaključio je izbornik Horvat.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!