Grad daje 2,5 milijuna kuna, Mladostaši obećavaju bjelovarskog prvoligaša

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Jedina dva stadiona u cijeloj županiji grade se u Bjelovaru. Poput potpore NK Bjelovaru, gradska uprava pomaže i Mladost iz Ždralova s 2,5 milijuna kuna za sportski pogon pa privatni investitori imaju manje problema da zatvore investiciju od osam milijuna kuna koliko će na kraju statajati radovi na novom stadionu, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak pohvalivši čelnike kluba. 

Hrebak kaže da sportske klubove podupire po principu “vi jednu kunu, mi jednu”, pa tako cigla po cigla i eto nam dva stadiona. Odgovorio je na kritike kako baca previše novca u nogomet argumentom da je povećao izdvajanja i za kulturu, obrazovanje i predškolski odgoj. Grad će dobiti još dvije dvorane i novu osnovnu školu, dva vrtića, toplice…

Čelnici Mladosti Ivica Željko Beljan i Stojko Mamić zahvalili su gradonačelniku na potpori privatnim inicijativama jer bez suradnje i pomoći grada Mladostaši ne bi ni krenuli u takvu investiciju, a već sada je potrošeno četiri milijuna.

Kraj radova na tribini za tisuću gledatelja očekuju se u travnju, grade se još dva pomoćna terena, jedan s navodnjavanjem, a drugi s umjetnom travom. Više od 150 mladih nogometaša zaslužuje bolje uvjete od svlačionica starih 70 godina koje se krpaju i teško da mogu zadovoljiti elementarne uvjete.

Ambicija kluba je ulazak u drugu ligu, a dugoročna želja je da Bjelovar dobije prvoligaša.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!