Bjelovarčani kritični prema mladom selektoru Horvatu, poraz ide njemu na dušu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Razbranili smo njihovog golmana, šta da kažem. Saznao sam 20 minuta prije zagrijavanja, ništa se nije znalo – igraš ne igraš. Nema smisla, stvarno. Dođem u dvoranu, igraš, ne igraš. Stvarno sam bio umoran, ali nema opravdanja. Stvarno kaos,” rekao je rukometaš David Mandić za RTL nakon utakmice u kojoj je hrvatska rukometna reprezentacija izgubila od Crne Gore s rezultatom od 32-26. 

Hrvatski rukometaši udaljili su se od medalje na prvenstvu, a kibici iz grada rukometa, nisu štedjeli izbornika koji korjene vuče iz Bjelovara. U ovom čudnom natjecanju gdje postav određuje više korona od selektora možda poraz nije neočekivan, ali Bjelovarčani misle da se Horvat mogao bolje postaviti u poziciji koja mu je dodijeljena.

Hrvoje Horvat junior rekao je nakon utakmice da je momčad brzala, da su htjeli protivnika slomiti u prvih 10 minuta iako je on tražio drukčije. Na žalost, ništa se tijekom utakmice nije mijenjalo i težak poraz više je nego zaslužen.

Koliko je za njega kriv Horvat? Strogi Bjelovarčani misle da ide njemu na dušu, ali ima i onih koji ga brane jer misle da je dobro postavio taktiku, da je momčad na koju je mogao računati pripremio za Crnogorce.

‘Nismo podcijenili Crnu Goru, Crna Gora je sjajna ekipa. Svaki poraz nas udaljava od borbe za medalju, sada ovisimo i o drugima, moramo se skupiti i moramo izgledati kao u prvoj fazi natjecanja’, komentirao je Horvat šanse za prolazak u drugi krug na RTL-u.

Protiv svjetskih prvaka Danaca u subotu bit će trenutak istine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!