Sestre izbornika Horvata ne daju na brata, pokazale zube Peri Metličiću!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ne smiruju se strasti nakon poraza hrvatske rukometne reprezentacije od Danske na Europskom prvenstvu (25:27). Nedugo nakon utakmice u kojoj su Kauboji, unatoč brojnim problemima unutar reprezentacije, pokazali srčanost i volju, izbornik Hrvoje Horvat je poručio kako su ‘ začepili usta onima koji su rekli da se nismo borili’.

Ta je izjava izazvala oštru reakciju bivšeg reprezentativca Pere Metličića.

-Lako je protiv Danske biti frajer, a što s Crnom Gorom? Onakav pristup je nedopustiv. Nitko mu ne želi loše, to čovjek koji radi taj posao mora prihvatiti. Volio bih da osvajamo medalje. Nije bio trenutak da se priča o tome, nismo nikoga vrijeđali ni nešto loše rekli. Svatko traži opravdanje, a mora gledati svoju ekipu – kazao je za RTL Metličić.

To nije najbolje ‘sjelo’ sestrama izbornika Horvata, Vanji i Jasenki, koje su po Peri Metličiću ‘oplele’ na društvenim mrežama.

-Bravo braćo, bravo dečki! Pokazali ste da je pred vama velika budućnost! A ovi zlobni komentari neka METU smeće ispred svoje kuće. Interes i zločestoća su jači od svega, ali to samo govori o takvim ljudima – napisala je na Instagramu Vanja Mamić.

Na to se na Facebooku nadovezala druga Cvebina sestra Jasenka.

-Petar Metličić? Imao je sreću da je na parketu imao pet pomagača. E da je bio dobar rukometaš kao što je zločest čovjek, gdje bi mu kraj bio? – poručila je bivšem Kauboju ljutito.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!