Ognjen Vukojević u Bjelovar pozvao gotovo cijeli Dinamo Kijev, nogometaše, trenere, kuhare…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Proslavljeni bjelovarski nogometaš i trenutno član stručnog stožera Dinama iz Kijeva prije nekoliko dana uspio se probiti iz ratom zahvaćene Ukrajine i doći u Hrvatsku.

No, od prvog dana povratka u Hrvatsku Vukojević je na liniji sa svojim klubom u kojem je proveo najveći i najuspješniji dio svoje karijere.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Ognjen Vukojević u Bjelovar pozvao gotovo kompletni stožer Dinama iz Kijeva, dakle igrače koji žele doći, kuhare, fizioterapeute pa čak i samog predsjednika kluba Igora Surkisa.

No, nije Vukojević jedini Bjelovarčanin koji uskače u pomoć Ukrajincima, naime jedan njegov sugrađanin također osigurava smještaj izbjeglicama iz ratom zahvaćene zemlje.

-Imam prijatelje iz Ukrajine s kojima se i inače obiteljski družimo i bili smo kod njih. Prije par dana kada smo ih zvali video pozivom zbog svega ovoga što se događa, rekli su nam da negdje namjeravamo otići, ali nisu znali gdje. S obzirom da imam stan u Bjelovaru predložio sam da dođu kod nas i pristali su. Njih je osmero, morat će se malo stisnuti, ali trebalo bi im biti dobro. Mi ćemo izgubiti malo na komforu, ali kažem, mala je to cijena za naše prijateljstvo – kazao nam je Bjelovarčanin koji je želio ostati anoniman.

Inače, riječ je o osmeročlanoj obitelji koja živi u istočnom ukrajinskom gradu Poltavi, 200-tinjak kilometara od Harkiva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!