[FOTO] Ždralovčani teže od očekivanog, Bjelovar šokirao lidera prvenstva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŽDRALOVI – Nakon odlične utakmice i pobjede u Križevcima u prvom kolu nastavka prvenstva, momčad Mladosti iz Ždralova danas je Viroviticu, posljednje plasiranu momčad na ljestvici te pobijedila s 2-1 (0-1) S obzirom na stanje na ljestvici i snagu momčadi očekivala se ‘crvena rapsodija’ na Brdu, no ti nije bilo tako.

Inače, Mladost je nastupila u sastavu Srbljanović, Čovo, Džijan, Herceg, Mlinarić, Brezina, Jakšić, Behram, Theodosiu, Guja i Žabec.

Igrači trenera Lovrića od prve minute su preuzeli konce igre u svoje ruke i stvarali pritisak, ali bez gola. Jedan od prvih ozbiljnijih napada Virovitice završio je u golu Srbljanovića. Naime, na 18 metara dosuđen je prekršaj za Viroviticu koji je preko živog zida završio u samim ‘rašljama’. Rezultat je to s kojim se otišlo na poluvrijeme.

Odmah na početku drugog dijela trener Lovrić je u vatru ubacio napadača Barabana koji je konstantno uvodio pomutnju u obrani Virovitice te je iznudio i jedanaesterac za svoju momčad kojeg je realizirao Mlinarić. Uslijedio je potpuni pritisak na obranu Virovitice koja desetak minuta nije mogla prijeći centar što je rezultiralo još jednim jedanaestercem kojeg je ovoga puta sigurno realizirao Guja.

NK Bjelovar ostvario je pravi podvig u Svetom Martinu na Muru. Naime, Bjelovar je gostovao kod Poleta, vodeće momčadi prvenstva te je ostvario pobjedu od 0-1.

Vodeći Polet je ostao na 36 bodova, dok Mladost iz Ždralova sada ima 34 boda, a NK Bjelovar 32.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!