Atletico izbacio Crvene vragove iz Lige prvaka, Ronalda na travnjaku kao da nije bilo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Atletico Madrid jučer je na Old Traffordu slavio protiv Manchester Uniteda rezultatom 1:0 i tako se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Pobjedonosni gol postigao je Brazilac Renan Lodi u 41. minuti utakmice, a zanimljivo je da mu je to gol prvijenac u 25. nastupu u Ligi prvaka.

Domaćini su utakmicu otvorili dobro, no na njihovu žalost ta dobra igra nije se nastavila. Manchesterovi su igrači imali mnogobrojne prigovore na suđenje Slovenca Slavka Vinčića. Prva sporna situacija dogodila se u 21. minuti kad je Fernandes pao u kaznenom prostoru nakon kontakta s braničem Atletica. Nakon VAR provjere, utakmica se nastavila. Ono što je za Manchester najgore je to što je Lodi gol postigao iz akcije koja je također pokrenuta iz sporne situacije, nakon što je domaći napadač završio na travnjaku, a Vinčić je pustio da se akcija nastavi.

U drugom poluvremenu Atletico je loptu prepustio domaćinu i odlučio se na aktivnu obranu i prijetnjama iz kontranapada. Manchester u nastavku nije imao precizne napade, a o tome dovoljno govori podatak da je Jan Oblak samo jednom morao intervenirati.

Mnogi igrači, navijači, ali i ljubitelji nogometa diljem svijeta prozivaju Cristiana Ronalda zbog loše odigrane utakmice. Ronaldo se dosta svađao sa sucima, bio je otresit, a na terenu nije pokazao apsolutno ništa. Portugalac niti jednom nije pucao na gol, nije trčao i izgledao je kao da uopće ne igra na travnjaku, naravno osim ovog dijela kad se ljutio.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!