Udruga STK ‘Kamenitovac’ izabrala predsjednika, Kutanjac predložio da se u rad uključe učenici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – U sportskom i prijateljskom ozračju u Maglenči 19. svibnja 2022. godine, održana je osnivačka skupština udruge STK “ Kamenitovac”.

Na osnivačkoj skupštini je za predsjednika jednoglasno izabran Zvonko Hanžek, a za dopredsjednika Domagoj Ištok. Uz osnivače udruge skupštini su nazočili načelnik općine Veliko Trojstvo Marko Kutanjac i dvoje njegovih vijećnika.

Gospodin Kutanjac je kao vrhunski sportaš bio oduševljen prijedlogom za osnivanje udruge i ponudio nam je nekoliko mogućnosti te da u rad STK “Kamenitovca” pokušamo uključiti i učenike OŠ Veliko Trojstvo jer ćemo u budućnosti moći koristiti njihovu dvoranu za organiziranje natjecanja. Trenutno na raspolaganju imamo 15 do 20 igrača koji bi od jeseni igrali Međužupanijsku ligu, tako da bi startali s najmanje tri ekipe koje bi nastojale ostvariti što bolji plasman s namjerom prelaska u viši rang natjecanja.

Nakon skupštine smo se družili do kasno u noć i odigrali nekoliko zanimljivih revijalnih mečeva u kojima smo testirali igrače koji nam se kane priključiti. Svima koji nam se žele pridružiti, vrata su širom otvorena i dobro su došli, rekao nam je Vinko Zlomislić-Zlomo.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!