Uskoro spektakl na Boriku: Bruse se posljednji detalji za FIBA 3×3 Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog FIBA 3×3 Bjelovar košarkaškog turnira na bjelovarskom Boriku ove godine se organizira još veći i raskošniji s pregršt dodatnog sadržaja.

-Ako će biti dobro vrijeme, turnir će početi u četvrtak 7. srpnja kada će igrati mlađe kategorije i kada će biti održane kvalifikacije za glavni turnir. U petak 8. srpnja od jutra kreću turniri za mlađe kategorije i skupine za seniore. Imat ćemo tu večer i zanimljiv koncert. U subotu 9. srpnja kreće četvrtfinale i završnica turnira te nakon toga koncert iznenađenja na kojem će nastupiti jedna hrvatska glazbena zvijezda – kazao nam je organizator turnira Ivan Šiprak i dodaje.

-No, to nije sve. Hrvatski košarkaški savez je prepoznao da se u Bjelovaru to jest na Boriku stvara jedna lijepa priča te je uz našu pomoć i suradnju odlučio organizirati u nedjelju 10. srpnja turnir samo za hrvatske ekipe, a pobjednik će dobiti ‘wild card’ za svjetski poznati challenger u Lipiku. Jasno, ima tu još detalja koje moramo dogovoriti, ali bit će to također jedan odličan sportski događaj – kazao je Šiprak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!