Braći Sinković još jedan naslov europskih prvaka u veslanju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Braća Martin i Valent Sinković ne kriju sreću nakon što su u nedjelju osvojili šesti naslov Europskih prvaka na Europskom veslačkom prvenstvu koje se održava u Muenchenu.

U cilj su ušli s vremenom 6:35.93, drugi su Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romen (6:38.46), dok su treće mjesto zauzeli Litavci Armandas Kelmelis i Dovydas Nemeravicius (6:42.11).

“Presretni smo s europskom titulom! Bilo je teško kao što smo i očekivali, Španjolci su bili odlični protivnici, čak su nas i iznenadili, krenuli jače nego što smo mislili. Ali mi smo se dobro osjećali u čamcu, bila nam je dobra tehnika, odličan ritam tako da smo odlučili nastaviti veslati svoj tempo, a drugih 1000 metara što budemo mogli napraviti. Na kraju se pokazalo kao dobra i dobitna odluka. Španjolci su posustali malo zadnjih 1000 metara iako znamo da imaju dobar finiš pa se nismo smjeli opustiti”,  rekao je Valent Sinković.

“Presretni smo! Nakon šest godina titula u dvojcu na pariće, u staroj i najdražoj disciplini! Sada nas čekaju tri dana odmora i nakon toga idemo na pripreme za Svjetsko prvenstvo. Nadamo se da više nećemo imati ozljeda , da ćemo ove pripreme odraditi 100 posto i da ćemo biti još bolji na Svjetskom prvenstvu”, nadodao je Martin Sinković. (Hina)

Foto: Facebook

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!