Na ovogodišnjem Fun runu sudjelovalo 400-tinjak trkača, dogodine je plan privući ih još više!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Još jedno izdanje najzabavnije gradske utrke, Bjelovar Fun Runa je za nama. Ove godine utrku je u nekoliko različitih kategorija trčalo 400-tinjak trkača iz Bjelovara i okolice.

– Grad Bjelovar je bio potpora. Pohvale idu Glazbenoj školi koja je aktivno pratila naše trkače i bodrila ih svirajući instrumente, a dobra zabava nastavila se i nakon utrke. Iduće godine ćemo se još aktivnije uključiti u organizaciju i dizati broj trkača. Ključno je privući ljude da dođu u Bjelovar i malo se zadrže ovdje – pojašnjava zamjenik bjelovarskog gradonačelnika, Igor Brajdić.

Zadovoljan utrkom je i Nikola Kovaček, predsjednik Atletskog kluba Bjelovar

– Zahvaljujem se Gradskoj upravi, gradonačelniku i zamjeniku gradonačelniku na suradnji. Bit svega je da se što više ljudi rekreacijski bavi sportom. Iduće godine planiramo još povećati obim dječjih utrka, kako bi povećali broj najmlađih trkača. Hvala svima na potpori, kao i sponzorima – rekao je Kovaček.

Osim gradonačelnika Daria Hrebaka, trkačku vještinu na Fun runu prezentirao je i Davor Sušak, pročelnik za gospodarstvo u Gradu Bjelovaru.

– Odlična je to utrka, imali smo puno trkača, bilo je jako motivirajuće. Zadovoljni smo stazom i korzo je bio gotov na vrijeme. Moje kćeri su trčale, a bilo je dosta rekreativnih trkača i iz obližnjih gradova, pa je to bila prilika da sklopimo neka nova prijateljstva. Ja sam trčao štafetu i moja ekipa je bila druga. Moja kćer je bila druga, na 2,5 kilometra do 14 godina –pohvalio se Sušak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!