Hrvatska vaterpolo reprezentacija večeras prvi put u povijesti igra službenu utakmicu u Bjelovaru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Večeras u 20 sati na Gradskom bazenu Bjelovar Hrvatska vaterpolo U15 reprezentacija igra službenu utakmicu protiv reprezentacije Mađarske. 

Povijesni je to događaj za bjelovarski bazen, bjelovarski vaterpolo i sam Grad Bjelovar. Naime, ovo je prvi put da Hrvatska vaterpolo reprezentacija igra službenu utakmicu u Bjelovaru. 

Hrvatski vaterpolisti u Bjelovaru su na pripremama još od utorka, 27. lipnja, a u petak su im se pridružili i Mađari. Naša reprezentacija koju vodi trener Bruno Sabioni pred krajem je priprema za euro-smotru. Završne pripreme obavit će u Varaždinu, od 2. do 5. srpnja, da bi dan kasnije poletjeli iz Zagreba za Podgoricu.

Podsjetimo, radi se o reprezentaciji koja je ove godine nastupala na dva međudržavna turnira i oba osvojila. Prvo Uskršnji turnir u Varaždinu u konkurenciji Italije, Srbije i Crne Gore. Prije malo više od tjedan dana osvojili su i turnir „Šest nacija” u njemačkom Duisburgu ispred Mađarske, Crne Gore, Italije, Njemačke i Australije.

Bjelovarčanke i Bjelovarčani, te prijatelji iz PVK Mladost Bjelovar, uživajte u povijesnom trenutku. Prvom nastupu vaterpolske Hrvatske u Bjelovaru.

Otvoreni bazen, 20.00 sati i Hrvatska – Mađarska.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!