Hajduk i Osijek ispali iz Europe, ali Rijeka nastavlja svoj put u Konferencijskoj ligi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Završila je borba tri hrvatska kluba za prolazak u play-off Konferencijske lige. Snage na terenu odmjerili su Hajduk i grčki PAOK, Osijek i turski Adana Demirspor te Rijeka i B36 Torshavn s Farskih otoka.

Iako je prva utakmica završila 0:0, PAOK je u drugom susretu s 3:0 pobijedio Hajduk. Prvi pogodak dan je iz jedanaesterca, a zabio ga je Stefan Schwab dok se za druga dva pobrinuo Andrija Živković.

S Konferencijskom ligom se pozdravio i Osijek, a susret s Adana Demirspor završio je 3:2 za Osijek. Golove su dali Darko Nejašmić, Mijo Caktaš i Šime Gržan. No, pobjeda nije bila dovoljna da se nadomjesti veliki gubitak od 5:1 iz prve zajedničke utakmice.

Najveći pobjednik večerašnjih susreta je Rijeka koja je protiv B36 Torshavna odigrala 2:0. Marco Pašalić je izveo korner, lopta je u petercu pogodila Magnusa Egilssona i završila u mreži Torshavna. Drugi pogodak zabio je Alen Grgić. Podsjetimo, u prvom susretu riječki sastav također je pobijedio rezultatom 3:1, a u nastavku Konferencijske lige igrat će protiv francuskog Lillea.

FOTO: HNK Hajduk Split


PODIJELI S PRIJATELJIMA!