Bjelovarske plesačice srebrne u Zagrebu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog saveza u standardnim i latinsko – američkim plesovima održanog u Zagrebu 18. ovog mjeseca nastupili su i članovi bjelovarskog Športskog plesnog kluba H – 8. Ukupno se natjecalo preko 300 natjecatelja među kojima i članovi ŠPK H – 8 čije je plesne vještine ocjenjivalo 6 sudaca.

Natjecateljicama Jeleni i Lani Ivaniki za mjesto su izmakle medalje te su ostvarile odlično 4. mjesto u standardnim i latinsko – američkim plesovima, dok je Sara Haistor ostvarila 7. mjesto u polufinalu od 14 natjecateljica u latinsko – američkim plesovima te 9. mjesto od 18 natjecateljica u standardnim plesovima. Osim Sare, natjecateljica Marta Novaković ostvarila je 11. mjesto od 14 u latino – američkim plesovima, dok je u kategoriji standardnih plesova prošla u polufinale osvojivši 11. mjesto od 18 natjecateljica.

Športski plesni klub H – 8 medaljama su obogatile natjecateljice Ameli Koščak Vukobrat i Hana Birač. Ameli je osvojila visoko drugo mjesto u obje discipline, dok se Hana plasirala na 6. mjesto u finalu latinsko – američkih plesova te osvojila srebrnu medalju u standardnim plesovima.

Idući zadatak za pripadnike Športskog plesnog kluba H – 8 na redu je već idući vikend kad će hip hop sekcija krenuti na plesno natjecanje put Koprivnice.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!