Sutra veliki derbi Bjelovara i Mladosti! Razgovarali smo s trenerima…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Već u drugom kolu proljetnog dijela prvenstva SuperSport Druge NL na novom Gradskom stadionu sastaju se NK Bjelovar i NK Mladost iz Ždralova. 

Utakmica će početi sutra (subota) u 15 sati, a Bjelovar i Mladost sastaju se nakon što su obje momčadi u prvom kolu proljetnog prvenstva izgubile. Doduše, od snažnih momčadi (Mladost – Karlovac 2:3) (Radnik Križevci – Bjelovar 1:2). 

Mladost se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, dok je Bjelovar na trinaestom, a mi smo dan uoči utakmice razgovarali s trenerom Miroslavom Bojkom (Mladost Ždralovi) i Dinom Babićem (NK Bjelovar)

-I mi i Bjelovar smo imali iznimno tešku utakmicu u prvom kolu proljetnog dijela koje smo nažalost izgubili tako da je i njima i nama potrebna pobjeda. Bjelovar je kvalitetna momčad i ovo stanje na tablici je zavaravajuće, oni vrijede puno više od trenutne pozicije i kad tad će se dignuti – kaže trener Mladosti Bojko i dodaje. 

Gledatelji, dođite u što većem broju

-Mi se nakon teške utakmice i poraza od Karlovca moramo vratiti što vjerujem da na kraju i budemo. Očekujem dobru utakmicu, mislim da će biti zanimljiva gledateljima i da će svi uživati – poručio je trener Bojko. 

Trener Bjelovara Dino Babić kaže da su u Križevcima protiv lidera prvenstva odigrali dobru utakmicu, ali da na kraju nisu imali sreće, no da se ta sreća jednom mora i nasmiješiti. 

-Igrali smo odlično u Križevcima, no jednostavno nam sreća okreće leđa. No, to se mora jednom vratiti. Idemo hrabro protiv Ždralova koji su iznimno jaka ekipa i njih zanima sami vrh tablice. Pojačali su se ove zime još više i svi u ovoj ligi znaju koliko su moćni – kazao je trener Babić i nastavlja. 

-No, dolaze na naš teren, mi ćemo biti spremni i vjerujem u dobar rezultat. Iako su oni na tablici dosta iznad nas, mislim da nema favorita, a isto tako mislim da ćemo i im i oni pružiti dobar nogomet i da će gledatelji biti zadovoljni, a ovim putem ih pozivam da dođu u što većem broju – poručio je trener Babić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!