Beljan: Vraćam se u HSS kad se maknu Jurina, Vuco, Bajs i Beljak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Jučer sam putem vaših portala doznao da me neki županijski koordinator isključio iz stranke u kojoj sam bio u glavnom odboru na razini države, predsjednik županijske organizacije, potpredsjednik bjelovarskog ogranka, najaktivniji županijski vijećnik i nešto godina potrošio s njom, revoltirano je medijima napisao Ivan Beljan, dojučerašnji član Hrvatske seljačke stranke.

„Draže bi mi bilo da su me pozvali u veliku županijsku vijećnicu na njihove partije i tamo mi uručili ispisnicu. Već svi znamo da u navedenoj dvorani ne možete dobiti koronu ako na skupu podržavate Damira Bajsa. Primjer je dokazan druženjem 9. veljače 2021. od 17 do 19:30 sati u prisutnosti preko dvadesetak simpatizera Damira s predvodnikom Krešom Beljakom. Za ovaj događaj nitko se iz županije nije ispričao žiteljima županije. Zbog čvrste koalicije “organizator-koordinator -epidemiolog” na takva događanja Dalibor Jurina mogao bi pozvati najnovijeg “lava” koalicijske podrške gospodina Vucu sa grupom Živo Blato”, piše ogorčeni Beljan.

„Ovakvim dizanjem morala nadolazeći izbori ne bi trebali biti upitni ni HSS-u, niti koalicijskoj stranici Damira Bajsa, ni njemu osobno. Ja takve ljude: Dalibora Jurinu, Vucu, Damira Bajsa, Krešu Beljaka i njihovu politiku ne mogu razumjeti. A vi? Možda nam bude jasnije kad Vuco pobjedi u Splitu, a Damir u našoj županiji u koaliciji sa ovim HSS-om. Osobno mi je drago da su me izbacili iz ovog društva, no gubljenje HSS-a kao brenda iz Hrvatske, isto je kao da SAD izgubi Coca-Colu. Odlaskom takvih osoba i njihovih pomagača iz HSS-a spreman sam se isti dan vratiti iz Demokratskog HSS-a u stoljetni HSS jer stara ljubav zaborava nema”, zaključuje dojučerašnji član HSS-a Ivan Beljan. (ur)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!