Prije dvije godine dobio sam najviše daruvarsko priznanje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Na službenoj Facebook stranici Bjelovarsko-bilogorske županije osvanula je objava koja se može protumačiti kao svojevrsni odgovor na nedavne kritike daruvarskog gradonačelnika Damira Lneničeka na račun aktualnog župana Damira Bajsa.

-Evo prigode da se uoči sutrašnjeg službenog posjeta župana Damira Bajsa gradu Daruvaru prisjetimo kako je županu Damiru Bajsu prije nešto manje od dvije godine gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček uručio najviše javno priznanje Grada – priznanje za počasnog građanina Grada Daruvara. Odluku o priznanju za počasnog građanina Grada Daruvara donijelo je daruvarsko Gradsko vijeće, a ista je temeljena na činjenici da osoba koja ju primi je svojim radom, znanstvenim ili političkim djelovanjem pridonijela napretku i ugledu Grada. Veseli nas što Općine i Gradovi naše županije prepoznaju rad i ulaganja Bjelovarsko-bilogorske županije u njihovim sredinama, pa tako i gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček koji je uručivanjem najvišeg priznanja Grada Daruvara županu Damiru Bajsu ujedno i zahvalio na svesrdnoj podršci i provođenju projekata što u konačnici dovodi do napretka grada Daruvara – stoji u županijskoj Facebook objavi.

Podsjetimo, Lneniček je prošli tjedan optužio Bajsa da u kampanju ulazi s obećanjima starima 10 godina, poput onog o dogradnji Daruvarskih toplica. Zamjerio mu je, kao i svi njegovi kolege gradonačelnici te velik dio općinskih načelnika, to što ne održava gotovo nikakve kontakte s njima.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!