9 milijuna bespovratnih kuna malim poduzetnicima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Uz već aktualni natječaj  za dodjelu 7 milijuna kuna bespovratnih potpora subjektima malog gospodarstva te poduzetnicima početnicima, Zagrebačka županija dodijelit će dodatnih 2 milijuna kuna COVID potpora ugostiteljskim i sportskim objektima kojima je djelatnost bila potpuno ili djelomično obustavljena odlukom Stožera u razdoblju od 27. studenoga 2020. godine. Javni poziv je otvoren do 12. travnja 2021., javljaju iz Zagrebačke županije.

Visina jednokratne bespovratne potpore varira od 5.000 kuna do 15.000 kuna ovisno o broju djelatnika koju je mikropoduzetnik imao u veljači ove godine, a mogu se koristiti za najam prostora, troškove telekomunikacija, komunalne troškove, knjigovodstvene usluge podmirenje financijskih obveza za nabavljenu opremu itd.

Na javni poziv mogu se javiti mikro subjekti malog gospodarstva s manje od 10 zaposlenih koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te koji imaju poslovanje na području Zagrebačke županije i susjednim županijama, a koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu. (ur)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!