HNS ostaje vjeran koaliciji sa županom Bajsom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Prkoseći hrvatskoj praksi razvrgavanja suradnje mi evo već treći puta potpisujemo koalicijski sporazum s HNS-om o zajedničkom nastupu na izborima u BBŽ, rekao je Damir Bajs, aktualni župan i kandidat za župana te nositelj svoje nezavisne liste.

Sporazum je supotpisao predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj u nazočnosti saborskog zastupnika Predraga Štromara i to je prvi takav dokument koji je potpisao kao predsjednik stranke.

Bajs je istaknuo uspjehe dosadašnjeg zajedničkog vođenja županije: realizirano je 110 europrojekata, BBŽ je među vodećima u Hrvatskoj po povlačenju novca iz EU te ulaganjima u školstvo i zdravstvo.

Štromar je dodao da je upravo BBŽ imala najmanje odbijenih projekata tijekom njegova ministarskog mandata. Istaknuo je kako ne sumnja da će Bajs osvojiti još jedan mandat jer je „najbolja kombinacija mladosti i iskustva“, a Čuraj je dodao da se birači u kriznim godinama upravo okreću onome što je poznato.

Što je HNS dobio ovom potporom nismo doznali jer je župan Bajs rekao kako je sastavljanje listi još daleko ispred nas te da je nakon umirovljeničkih stranaka i danas HNS-a tek na pola puta s potpisivanjem sličnih sporazuma. (BB, ŽB)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!