Premijer Plenković u obilasku dvije županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Premijer Plenković danas je u službenom posjetu Bjelovarsko-bilogorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. U Daruvaru će obići gradilište Veteranskog centra, a susrest će se  i s predstavnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Daruvara. U Daruvaru je u planu i sastanak s ministrom vanjskih poslova Češke Republike Tomášem Petříčekom, s kojim će sudjelovati na svečanom otvorenju novih dijelova Češke osnovne škole “Jan Amos Komensky” i Češkog dječjeg vrtića “Ferda Mravenec”. Premijeru će se u obilasku pridružiti i Vladimir Bilek, zastupnik u Hrvatskom saboru za češku i slovačku nacionalnu manjinu.

Službeni obilazak Bjelovarsko-bilogorske županije Plenković će nastaviti u Ivanovu Selu, gdje će položiti vijence na spomenik žrtvama Češke manjine u Ivanovu Selu za vrijeme Domovinskog rata, nakon čega će u Grubišnom Polju posjetiti tvrtku Sirocco d.o.o. i obići pogone za sušenje drvne građe.

U poslijepodnevnim satima u Virovitici, premijer će posjetiti Centar za razvoj i istraživanje u mljekarstvu, a sastat će se i sa županom Virovitičko-podravske županije Igorom Androvićem i gradonačelnikom virovitičkim gradonačelnikom Ivicom Kirinom.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!