U Koprivničko-križevačkoj županiji ipak će biti cijepljenja AstraZenecom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji sutra će ipak biti organizirano cijepljenje cjepivom AstraZenece, i to za sve građane koji to žele, kazao je na današnjoj pressici tamošnjeg Stožera civilne zaštite predsjednik Stožera Ratimir Ljubić, a tu je informaciju u Daruvaru danas potvrdio i premijer Andrej Plenković. Punkt će biti organiziran u Svetom Petru Orehovcu.

-Organizacija punkta je zahtjevan posao koji iziskuje ljudske i materijalne resurse. Osim toga, mišljenje EMA-e najavljeno je za četvrtak, a ako će biti pozitivno, sigurno bi potaknulo još neke naše sugrađane na cijepljenje – kazao je Ljubić, dodajući kako krivo protumačeno da je koprivničko-križevački Stožer protiv cijepljenja spomenutim cjepivom.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo KKŽ rekla je da privremena obustava nije vezana za nikakvu stručnu procjenu te je naglasila da su sva cjepiva jednako vrijedna. Dodala je i kako do sada nitko od cijepljenih građana na području KKŽ nije razvio ozbiljnije nuspojave na cjepiva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!