Župan na odlasku, Damir Bajs potpisuje sporazume o suradnji s lopovima i švercerima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak oglasio se priopćenjem nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma između Neovisne liste Damira Bajsa i HSS-a. Tekst prenosimo uz manja kraćenja:

“U samo par dana, uspaničen gubitkom potpore uoči izbora, Damir Bajs svima nam je pokazao tko je on zapravo, tko su njegovi politički partneri i što su za njega prave političke vrijednosti.

Potpisujući koalicijske sporazume sa Željkom Heldom i Krešom Beljakom, i službeno je postao politički mentor dvojici osuđenika. Beljaku, pravomoćno osuđenom kradljivcu autoradija i Heldu, pravomoćno osuđenom šverceru duhana. Taj veliki događaj svojim prisustvom uveličali su mu dugogodišnji poltroni i drugovi (Jurina, Kovačić, Knežić…).

Bajs je tako postao jedini među stotinama kandidata na lokalnim izborima u Hrvatskoj koji svojim biračima jasno poručuje da su njegov glavni oslonac za novi mandat dva osuđena probisvijeta.  Beljakov svjetonazor, poštenje i destrukciju hrvatski narod je imao je priliku upoznati. Te “vrijednosti” želi očito preko Bajsa i drugova usaditi u, već ionako svojom vladavinom napaćenu županiju. Ali, kako kaže naš narod: “Vrag je u muci i muhe jeo.”

Svaka čast društvo, kao da gledam lošiju epizodu Monty Pythona.

Gradonačelnici i načelnici Bjelovarsko-bilogorske županije uzalud su tražili skoro cijelo desetljeće u Bajsu sugovornika i zajedništvo u projektima bitnim za gradove i općine.

Ne, u Damiru Bajsu nismo našli ni sugovornika, niti partnera, a kamoli i jedan sastanak sa svim gradonačelnicima i načelnicima. Očito mu nismo bili potrebni jer ne bi dovoljno istakli njegov narcisoidni karakter.

Sve ovo je samo još jedan dokaz nama gradonačelnicima i načelnicama koji želimo promjene da smo izabrali pravi put i mladog, sposobnog i neopterećenog kandidata Marka Marušića, koji će predstavljati  interese gradova, općina te stanovnika naše županije, običnih ljudi, a ne krim-miljea i polusvijeta kojima se Bajs okružio.”


PODIJELI S PRIJATELJIMA!