Đurđević obećao transparentnost, razvoj gospodarstva, domove za stare i bolje zdravstvo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Slaven Đurđević (SDP) danas je i službeno predstavio kandidaturu za gradonačelnika Garešnice. Podršku su mu stigli dati saborski zastupnici Mirela Ahmetović, Romana Nikolić, Domagoj Hajduković i Domagoj Prica te Sandra Frčo, SDP-ova kandidatkinja za županicu BBŽ.

-Posljednjih 10 godina radim u privatnom sektoru, u području razvoja tržišta, novih investicija i projekata što naposljetku kao rezultat daje nove poslove i nova radna mjesta. Samim time smatram da imam dovoljno znanja, želje i prijeko potrebne energije da povedem gradu u novom smjeru, prema novim mogućnostima – poručio je sa svog prvog predizbornog skupa Đurđević, dodajući kako se na kandidaturu odlučio jer ne želi da njegov grad postane „grad u prolazu“. Ako pobijedi, najavljuje transparentnost gradskih financija te uvođenje komunalne infrastrukture u sve mjesne odbore. To je, drži Đurđević, i preduvjet dobre poduzetničke i investicijske klime.

-Jedan od  ključnih ciljeva je poboljšati kvalitetu života naših starijih sugrađana, naših umirovljenika. Svjestan sam činjenice da nam je stanovništvo sve starije, da su liste za domove sve duže. Stoga u programu „Novi smjer, nove mogućnosti“ imamo i projekt doma za umirovljenike sa svim popratnim sadržajima – kaže Đurđević, najavljujući i ulaganja u poljoprivredu te zaštitu domaće proizvodnje.

-U našem programu dobar dio smo posvetili razvoju poduzetničke zone, mladima i suradnji, a ne stihiji sa Županijom. Pod ovim posljednjim mislim na naše škole i na naš dom zdravlja, nedostatak liječnika opće prakse, dežurnih stomatologa i sl. U tom djelu će mi svakako pomoći moja zamjenica dr. Nevenka Đonlić koja iza sebe ima sedam godina rada u Hitnoj, 10 godina u obiteljskoj medicini, a sada u medicini rada i sporta – zaključio je Đurđević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!