Župan reagirao: Željko Held neće biti na mojim izbornim listama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Ne potpisujem koalicijske sporazume s pojedincima, nego sa strankama, odgovorio je Damir Bajs na naše pitanje da komentira objave političkih suparnika kako potpisuje ugovore s lopovima i švercerima.

-Željko Held neće biti na mojoj listi, a hoće li ga negdje kandidirati njegova stranka, to je stvar Stranke umirovljenika. Kad se radi o HSS-u, HDZ-u nije smetao Beljak kad je bio njihov koalicijski partner u županiji, a sada nakon što su dali potporu meni, odjednom im smeta, dodao je Bajs nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma njegove Nezavisne liste s Ankom Mrak Taritaš iz Glasa.

Indirektno je poručio bjelovarskom gradonačelniku da ako odluči istaknuti svog kandidata za to mjesto, Dario Hrebak više nije siguran pobjednik.

Bajs je ponovio da je okupio najveću koaliciju malih stranaka u Hrvatskoj te da predstoji bitka Davida i Golijata, bitka s velikim strankama HDZ-om i SDP-om te Domovinskim pokretom za koje će se tek vidjeti koliko su snažni.

Najavio je svoje službeno predstavljanje kao kandidata za župana te svoje liste kada će prezentirati što je sve učinio tijekom mandata. Istaknuo je napredak u korištenju EU novca, ulaganja u školstvo te smanjenje nezaposlenosti u županiji.

Anka Mrak Taritaš je rekla da joj je drago što je u dobrom društvu te izrazila dvojbu oko regularnosti izbora u ovo pandemijsko vrijeme.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!