Bajs i službeno najavio da ide po treći mandat

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Stvorio sam najveću koaliciju u Hrvatskoj s kojom kanim pobijediti tri najveće stranke na predstojećim lokalnim izborima, rekao je Damir Bajs, aktualni župan Bjelovarsko-bilogorske županije službeno predstavljajući svoju kandidaturu naglašavajući kako popis onih koji ga podupiru nije konačan.

Protukandidate je okrivio da vode prljavu kampanju služeći se neistinama, ali odmah iza toga zaprijetio svima koji će glasovati za HDZ da glasuju protiv gradnje bolnice.

Ponovio je uspjehe svoje vlasti u dva mandata, uspješno vođene EU projekte, ulaganja u školstvo i zdravstvo te objavio slogan kampanje: „Za još bolju Županiju“.

Odgovarajući na kritike protukandidata kako loše surađuje s gradonačelnicima i načelnicima, doveo je načelnike Velikog Trojstva, Željka Mavrina iz Ivanske, Darka Knežića iz Nove Rače te Tomislava Pavlečića iz Velikog Grđevca u ime kojih je načelnik Ivan Kovačić rekao da se uvijek mogao osloniti na župana i da napredak općine duguje županiji.

Bajs je posebno ponosan što ga sada podupire njegova bivša stranka HSS čiji je predstavnik upravo Bajsa predstavio kako kandidata koji utjelovljuje temelje Radićevskog izvornog nauka HSS-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!