Novi slučajevi zaraze, ali i preminule osobe na području BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 37 novih slučaja zaraze koronavirusom, a preminule su dvije osobe s koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. 16 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 5 novozaraženih osoba s područja je općine Rovišće, 3 novozaražene osobe s područja su grada Daruvara, po 2 novozaražene osobe s područja su gradova Čazma i Garešnica te općine Zrinski Topolovac, a po 1 novozaražena osoba s područja je općina Veliko Trojstvo, Nova Rača, Severin, Šandrovac, Štefanje, Dežanovac i Berek.

U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 24 pacijenata zaraženih  koronavirusom. Na respiratoru nema pacijenata, a na opservaciji su četiri osobe. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 677 osoba.

Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su 23 nova slučaja bolesti COVID-19. Ondje je trenutno aktivno 166 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 15 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 28 osoba.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!