T. Herceg: Imam kontakte u Vladi, Europskoj komisiji, UN-u… Iskoristit ću ih za Daruvar!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR –Tanja Herceg, predsjednica daruvarske udruge za mlade Impress i zaposlenica Razvojne agencije BBŽ (JURA), kao nezavisna kandidatkinja kreće u utrku za gradonačelnicu Daruvara. Na službenoj kandidaturi istaknula je kako će joj ako pobijedi na prvom mjestu biti briga za sve sugrađane i otvaranje novih radnih mjesta.

-Postoje obitelji u Daruvaru koje razmišljaju o tome kako će otići iz Daruvara i razmišljaju o osnovnoj egzistenciji. To nas se tiče i to imamo priliku mijenjati na ovim izborima. Jer u ovom gradu baš za svakog građanina ima mjesta i ima posla ako je vodstvo inovativno, sposobno i želi preuzeti odgovornost. Ovom gradu vratit ćemo sjaj koji zaslužuje! Mi građani ćemo omogućiti da ovo bude grad prilika – kazala je Herceg koja svojim glavnim adutom drži dosadašnje reference.

-Nisam ni u jednoj političkoj stranci, ali imam političko iskustvo, jer sam bila na najvišoj funkciji vođenja tijela Vlade Republike Hrvatske koje je ikad ijedan Daruvarčanin imao. Na osnovi dosadašnje ostvarene suradnje s ministarstvima RH, Ujedinjenim narodima kao delegatkinja za mlade, Europskom komisijom i Europskim parlamentom, s mrežom stvorenih kontakata u gotovo svim zemljama EU, imam iskustvo i znanje, te smatram da je sve te kontakte moguće iskoristiti za dobrobit Daruvara – kazala je Herceg, koja kao trenutne goruće probleme u Daruvaru vidi nezaposlenost, male plaće, nepotizam, loše upravljanje gradskom imovinom.

U izbornoj utrci Herceg može računati na podršku stranaka Damir Bajs NL, HSS, BUZ, SU, HNS, Demokrati i Građansko-liberalni savez.

-Osjećam se kao Daruvarčanin, moja obitelj je iz Daruvara, a jedan dio života sam živio u Daruvaru. Ono što je problem Daruvara, a to je činjenica da Daruvar je bio uvijek regionalno središte ovog dijela Hrvatske, ne samo županije nego i okolnih županija i mislim da je vrijeme da se napravi iskorak jer ono što muči i druge, muči i Daruvar, ali ih muči puno više nego što je to uobičajeno. To znači da u Daruvaru imamo veći broj nezaposlenih, imamo većih problema oko zapošljavanja, da su manje plaće te je teško pošteno doći do posla – kazao je na predstavljanju Tanje Herceg Damir Bajs.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!