Ne borimo se plakatima, nego rezultatima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Damir Bajs je u svojem pohodu na novi mandat bjelovarsko-bilogorskog župana potpisao sporazum s još dvije stranke, Demokratima i HSS-om braće Radić čime je njegov koalicijski vlakić dobio osmi i deveti vagon i to je, ističe Bajs, najveća koalicija u Hrvatskoj.

-Borimo se protiv najjačih političkih stranaka: HDZ-a, SDP-a i Domovinskog pokreta i mi smo jedina alternativa HDZ-u na ovom području – poručio je za potpisivanja Bajs koji u novu kampanju kreće s porukom da se njegova koalicija ne bori plakatima, nego rezultatima.

U te rezultate ulazi proračun veći od milijarde kuna, oko 120 europskih projekata i gradnja nove bolnice što pozdravlja i šef Demokrata.

-Ja sam liječnik po struci i drago mi je da će bolnica u Bjelovaru biti završena i da će to biti jedno moderno zdanje jer građani ove županije zaslužuju bolnicu u kojoj će dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu – naglasio je Mirando Mrsić.

S današnjim potpisima devet stranaka okupljenih oko Bajsa najavljuje dovršetak započetih projekata te ulaganja u zapošljavanje, gospodarstvo i poljoprivredu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!