Pavlečić najavio kandidaturu za novi načelnički mandat

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

– Nakon iznenadne smrti mog prethodnika i uzora Marijana Dautanca preuzeo sam mjesto načelnika te nastavio i završio sve njegove projekte, rekao je u Kukavici na službenom predstavljanju kandidature za novi načelnički mandat Tomislav Pavlečić (HNS).

Potporu su mu došli dati i predsjednik njegove stranke Predrag Štromar te Damir Bajs sa svojim koalicijskim partnerima. Njima se u Velikom Grđevcu priključio i SDP koji podupire Pavlečića, a sa svojom će listom ići za općinsko vijeće.

Pavlečić je zahvalio županu i županiji na potpori u ključnim projektima za općinu kao što je uređenje i dogradnja vrtića, dnevni boravak za umirovljenike, ulaganje u  Kulturnu ustanovu „Mato Lovrak“, projekt „Zaželi“ namijenjen starijoj populaciji u vidu pružanja pomoći starima i nemoćnima, obnovi brojnih prometnica i pješačkih staza. Najavio je i novi projekt sportsko rekreacijskog centra, ali više će detalja o planovima iznijeti kasnije u kampanji.

Bajs je posebno apostrofirao ulaganje u bazenski kompleks te poduzetničke zone najavljujući još jednu, petu po redu. Uputio je i političku poruku „moćnom HDZ-u“ kojeg mogu pobijediti samo udružene male stranke.

Predrag Štromar je rekao kako i Pavlečić i Bajs imaju otvorena vrata njegovog ureda kao zastupnika u Hrvatskom saboru te neka samo pripremaju projekte koji će se finacirati iz europskih fondova.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!