Kao član gradskog Odbora za financije, i osobno sam dao podršku Franckovoj inicijativi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana, na društvenim mrežama osvrnuo se na najavu velike investicije, širenje proizvodnje prehrambene kompanije Franck, u kojoj smo danas prvi izvijestili.
-Siguran posao, nova radna mjesta, bolje plaće i bolji život, glavni su cilj mog tima koji sam jučer predstavio i mene osobno. Već danas stižu sjajne vijesti o velikoj Frankovoj investiciji u naš Bjelovar, središte županije. Još kao predsjednik gradskog Odbora za financije ovom projektu dao sam snažnu potporu, jednako kao i novoj poduzetničkoj zoni uz novu autocestu i bjelovarskim termalnim bazenima.
To su prave stvari, to je ono što nas čini uspješnima, a našu županiju diže s dna prema vrhu. Ukoliko zaslužim Vaše povjerenje siguran sam da ćemo ovakvim projektima, snažnom potporom Županije, koja sada nedostaje ovakvim projektima i zajedničkim pristupom mene kao župana i svih gradonačelnika i načelnika u samo jednom mandatu zaposliti svih 4.000 nezaposlenih i postići punu zaposlenost.
Naša je obveza svim našim ljudima omogućiti da rade i žive od svog rada i ja sam siguran da mi to možemo – poručio je Marušić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!