Hoće li tko uspjeti pomrsiti račune jednom od najdugovječnijih načelnika?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Nakon što je nedavno aktualni načelnik Velikog Trojstva Ivan Kovačić, i jedan od najdugovječnijih načelnika u Hrvatskoj, potvrdio svoju kandidaturu za novi, osmi mandat, odlučili smo provjeriti ostaju li mu konkurentna i dalje imena koja smo već spominjali u veljači. Tada je najveću pažnju privukao Kovačić “mlađi” – nećak Ivana Kovačića koji je stricu poručio da ode u mirovinu i pusti mjesto mlađima. Stric ga, čini se, nije poslušao pa postoji velika vjerojatnost da će se isto prezime na izbornom listiću naći na dva mjesta. Zbog zdravstvenih razloga još uvijek ništa nije sto posto sigurno, ali 99 posto jest, potvrdio nam je Siniša Kovačić.
-Imao sam teži oblik Covida 19 zbog čega imam problema s plućima. Neplanski me to bacilo u neku drugu stranu. Još uvijek sam za kandidaturu, ali pomalo se moram oporaviti. Imam još nešto malo vremena za predaju kandidature i 99 posto ću ići na izbore, osim ako situacija sa zdravljem ne ode u nekom drugom smjeru. Važno je zdravlje i to želim riješiti – rekao je Siniša Kovačić dodavši da je službeno još u igri i da je sve otvoreno.
Iako još ima vremena za razmišljanje, ispred koje stranke će, ako se kandidira, ići na izbore, nije želio otkriti. S druge strane, ostali kandidati koji bi se Ivanu Kovačiću mogli naći na putu spremno potvrđuju i trku za načelničku fotelju i stranku ispred koje stoje. HDZ-ov kandidat tako će biti Krešimir Vukoša koji se i ranije kandidirao za tu funkciju, a tu je još i Tomislav Bedeković koji od SDP-a, preko Demokrata, sada kandidat Domovinskog pokreta. Nikola Brkić (SDP) kojeg smo također spominjali u veljači, kazao nam je da nikada nije ni najavljivao da ide u kandidaturu, već su to radili drugi. Kandidaturu je najavio i mladi HSLS-ov Marko Kutanjac.
Hoće li aktualnom načelniku račune pomrsiti nećak ili ipak netko drugi, još uvijek je otvoreno pitanje. Jedno je sigurno – priča o borbi za Veliko Trojstvo imat će svoj nastavak, no nadamo se što prije, jer mjesec svibanj i 16. dan u mjesecu sve su bliže.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!