Neki bi slušali stranačke šefove. Tako neće biti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – “Ja se borim rezultatima, a neki drugi koji su došli odjednom i niotkuda lažima i plakatima”, rekao je na predaji svojih 3700 potpisa za novi mandat župana Damir Bajs koji se obrušio na svoje protukandidate i dodao kako je sada vrijeme da županiju vode oni koji znaju kako se to radi.

-Neki bi vježbali na mjestu župana, neki bi se učili, neki bi slušali svoje stranačke šefove. Dok sam ja župan i ako dobijem povjerenje za novi mandat tako biti neće! Ja ću voditi ovu županiju na način kao i do sada – naglasio je Bajs.

Do sada su povećana ulaganja za umirovljenike, nacionalne manjine, obnavljane su škole, ulagano u zdravstveni kadar, obnavljani su domovi zdravlja i gradi se nova bolnica od koje će koristi imati svi građani županije bez obzira na političko opredjeljenje, nabrojio je svoje uspjehe Bajs.

-Žalosti me da mnogi nisu shvatili da je to projekt za sve nas, da bacaju ljagu na taj projekt i da sve one koji su u njemu uvlače u situacije u koje nitko ne želi – uputio je strelice Bajs.

On pak, kaže, nudi dovršetak projekata i zajedništvo što dokazuje najveća koalicija na županijskoj razini. Pod Bajsovo se okrilje vratio i HSS. U pravi tren smatra njegov županijski šef.

-Nakon godina lutanja je došao taj trenutak da je HSS danas uz Damira Bajsa i bit ćemo dio pobjedničke koalicije – siguran je Dalibor Jurina.

Bajsa inače podržava 11 stranaka i nezavisni Vladimir Bilek.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!