Plenkovićeva snažna potpora Marušiću za župana i drugim kandidatima HDZ-a u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Andrej Plenković, hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a, došao je u Bjelovar dati „snažnu potporu“ kandidatima svoje stranke za gradonačelnike, načelnike i posebno župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

-Vlada posljednjih 4,5 godine vodi politiku ravnomjernog razvitka pa je tako BBŽ dobila 115 milijuna kuna više nego što bi inače prihodovala čime je bitno pomognut položaj županije, gradova i općina. Također uz pomoć Vlade ovdje je stiglo 235 milijuna iz europskih fondova, a samo u covid-krizi ovdašnjim smo radnicima isplatili 175 milijuna kuna kako bismo sačuvali radna mjesta, rekao je Plenković.

Zoran Bišćan, kandidat za gradonačelnika Bjelovara, svoj je program predstavio kao program za mlade sa smanjenjem cijene vrtića i povećanjem dodatka za svako novorođeno dijete, a najavio je otvaranje dvije poslovne zone u blizini grada.

Marko Marušić je zahvaljujući premijeru na potpori posebno istaknuo buduću suradnju s gradonačelnicima i načelnicima općina u županiji jer jedino u sinergiji s njima i Hrvatskom vladom „možemo pokrenuti razvoj i podignuti županiju s dna na kojem se sada nalazi“.

Premijer se fotografirao sa svim kandidatima poželjevši im uspjeh na izborima, a posebno je čestitao Slavku Prišćanu, Mati Tonkoviću i Silvestru Štefoviću koji su već postali načelnici jer nemaju protukandidata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!