Bajs proglasio pobjedu unatoč samoizolaciji, odbio odgovarati na pitanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Još uvijek aktualni župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs već prvi dan nakon prvog kruga izbora obratio se medijima i svojim političkim simpatizerima. Bajsa je dočekao gromoglasan pljesak, a isti je uslijedio i par puta za vrijeme njegove izjave medijima. Podsjetimo, Bajs se do prvog mjesta provukao s 38,55 posto podrške birača, no za vratom mu je ostao puhati HDZ-ov i HSLS-ov kandidat Marko Marušić s ostvarenih 36,63 posto.

– Hvala vam na podršci i svakom glasu koji smo dobili. Čestitam i mojim protukandidatima na svim glasovima koje su oni dobili. Rezultati izbora jasno pokazuju da sam kako kandidat za župana iz samoizolacije pobijedio u prvom krugu i da je naša zajednička Županijska lista također pobjednik prvog kruga. To znači samo jedno – da su građani prepoznali siguran i pouzdan način vođenja ove županije – poručio je Bajs. Pljesak, rečenica ili dvije, pljesak – nastavio je tim tempom aktualni župan govoriti o ulaganjima županije u zdravstvo i školstvo, a spomenuo je i rekordni pad nezaposlenosti.

Pozvao je Bajs i neodlučne birače da izađu na izbore, a pozvao je i kandidate koji se nisu uspjeli izboriti u drugi krug da podrže, kako kaže Bajs, građansku Hrvatsku.

– Imat ćemo prilike u sljedeća dva tjedna kandidat HDZ-a i ja pokazati gdje smo sada. Mi ćemo jasno prikazati našu viziju Županije, gdje smo mi to trenutno u Hrvatskoj – rekao je Bajs.

Zaključio je Bajs svoje izlaganje rečenicom – Pobjeda u prvom krugu, pobjeda u drugom krugu, pobjeda građanske Hrvatske nad HDZ-om!

Doslovno je to bila zadnja rečenica obraćanja medijima jer netom prije nego se Bajs pokušao udaljiti od mikrofona, htjeli smo mu postaviti pitanje, ili barem, zatražiti komentar. No, bezuspješno. Vidno raspoloženi župan kratko nam je poručio da će za pitanja biti vremena te da je danas vrijeme za proslavu prolaska u prvom krugu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!