Lneniček: Za kompromis i razgovor, ali protiv političke trgovine!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Poziv SDP-a BBŽ svim političkim akterima da ih kontaktiraju jer su spremni pregovarati o suradnji nakon izbora uz određene uvjete, kao što su izgradnja domova za starije u svim gradovima i osnivanje javne ustanove poljoprivredne zadruge, ne prestaje izazivati reakcije. Spomenutu situaciju prokomentirao je i daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček (HDZ).

-Kompromisi su nužni, uvijek je lakše kad imate većinu u Općinskom vijeću ili Županijskoj skupštini. Najvažnije je ispuniti obećanja zadana biračima. Ako to ne možete sami, onda u dogovoru s drugima, ali sve ima neke svoje granice – kaže Lneniček, dodajući ako se pregovori ne smiju pretvoriti u političku trgovinu. Prilikom odlučivanja o budućoj županijskoj vlasti, kaže Lneniček, treba imati na umu važnost suradnje između Županije te gradova i općina, ali i države.

-Nama trenutno nedostaje ta jedna karika, a to su Županija i župan. To moramo promijeniti, stoga pozivam još jednom građane da u drugom krugu izbora daju glas Marku Marušiću – zaključuje Lneniček.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!