Nismo u koaliciji, samo smo razgovarali o poljoprivredi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

O jutrošnjem predstavljanju koalicije Bajsa, SDP-a i DP-a BBŽ koja je izazvala lavinu komentara i reakcija u javnosti, očitovao se priopćenjem i županijski SDP. Priopćenje prenosimo u nastavku.

Slijedom netočnih tvrdnji koje su se danas proširile medijima dužni smo javnosti i građanima jasno i nedvosmisleno poručiti kako SDP podržava župana Damira Bajsa u drugom krugu izbora u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Gospodin Bajs je kao župan sa SDP-om imao korektnu suradnju, a na prošlim parlamentarnim izborima bio je i kandidat za Hrvatski sabor na listi Restart koalicije.

Pozvali smo svoje birače da izađu na izbore 30. svibnja i njemu daju svoj glas.

Nadalje, SDP nije potpisao koaliciju s Nezavisnom listom Damira Bajsa niti s Domovinskim pokretom. Razgovaralo se isključivo o unapređenju poljoprivrede ovog kraja. Razvoj i napredak temelji se na dijalogu.

Zlonamjerne konstrukcije pojedinaca s ciljem narušavanja ugleda SDP-a u potpunosti odbacujemo i držimo ih krajnje neprofesionalnim i neetičnim. Svjesni smo činjenice da je HDZ razočaran mogućim gubitkom izbora u drugom krugu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, ali to je isključivo rezultat njihovog višedesetljetnog zanemarivanja županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!