Jedva čekam sučeljavanje i želim da ga svi čuju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz izbornog stožera Marka Marušića oglasili su se priopćenjem vezanim uz priopćenjem vezanim uz radijska sučeljavanja kandidata za župana u drugom krugu izbora. Prenosimo ga u nastavku.

Vezano uz navode kako je kandidat za župana Marko Marušić odbio sučeljavanje na gradskom radiju Tereziji i izjave da izbjegava sučeljavanja, želimo obavijestiti javnost o slijedećem:
–  Kandidat Marko Marušić u prvom krugu izborne kampanje, za razliku od svog protukandidata Damira Bajsa prisustvovao je svim sučeljavanjima (uključujući i ono na Radio Tereziji), prihvatio apsolutno sve zahtjeve novinara za nastupima u svim medijima, bez izuzetka i nikada nije, niti će ikada dijeliti medije na „naše“ i „njihove“.
–  Na poziv Radio Terezije izborni stožer Marka Marušića nije odgovorio negativno, nego nije odgovorio do roka koji je taj Radio postavio, jer je poziv za sučeljavanje stigao utorak, rok za odgovor je bio u srijedu, a termin sučeljavanja u četvrtak. To nam je više sličilo na neko uvjetovanje, a mi smatramo da se mediji i kandidati trebaju usuglasiti oko termina, a ne ih uvjetovati.
–  Usporedo s vašim pozivom stožer Marka Marušića vodio je razgovore oko nastupa na županijskim medijima, jer ih je definirao kao prioritet u odnosu na gradske medije, s obzirom da je Marko Marušić kandidat za župana, a ne za gradonačelnika.
–  S obzirom da je drugi krug kampanje znatno kraći od predkampanje i kampanje prvoga kruga, izborni stožer Marka Marušića odlučio se za sučeljavanje u drugom tjednu kampanje i to na radijskim postajama koje svojim signalom pokrivaju cijelu županiju ili barem njezin veći dio, jer smatramo da svim stanovnicima Bjelovarsko-bilogorske županije koji to žele treba omogućiti da čuju sučeljavanje.  
-Dakle, Marko Marušić jedva čeka sučeljavanje, samo za razliku od protukandidata želi da to sučeljavanje čuju svi građani, a ne samo odabrani.
–  Mi u stožeru Marka Marušića, a nadamo se i većina birača, čvrsto vjerujemo da će nakon nedjelje 30.svibnja Marko imati priliku češće nego ranije gostovati u programu Radio Terezije, kao i svim ostalim medijima.  

Srdačan pozdrav,
Izborni stožer Marka Marušića


PODIJELI S PRIJATELJIMA!