Ovako su u kampanji govorile Sandra Frčo i Dubravka Dragašević

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Još uvijek se nisu slegnuli dojmovi oko jučerašnje objave, a nakon toga i demantiranja tzv. programske koalicije Damira Bajsa, SDP-a i Domovisnkog pokreta BBŽ. Podsjetimo, iz Bjelovara se jučer brzinom munje po cijeloj zemlji proširila vijest o crveno-crnoj koaliciji kojoj je kumovala zajednička vizija razvoja poljoprivrede BBŽ. Tako su to barem objasnile glavne protagonistice ove nesvakidašnje ljubavi, SDP-ova Sandra Frčo i Dubravka Dragašević, šefica županijskog DP-a. No, sudeći prema brojnim reakcijama u javnom prostoru, prvenstveno na društvenim mrežama, njihovi birači nisu shvatili poruku. Možda i zbog onoga što su Frči i Dragašević komunicirale tijekom predizborne kampanje, kao kandidatkinje za županicu. Tako je, primjerice, Sandra Frčo, koja se samo tri dana nakon poraza na izborima priklonila Damiru Bajsu, u kampanji isticala kako Bjelovarsko-bilogorska županija, koju, podsjetimo, Bajs vodi već godina, može puno bolje.

Na spomenutom sučeljavanju bili su svi istaknuti kandidati za župana, osim Damira Bajsa, koji je uredno na njega pozvan. No, poziv je ignorirao, baš kao i brojne upite naših novinara prije toga. O toj protuzakonitoj praksi već smo pisali na našem portalu, a sa spomenutim problemom bili su upoznati i ostali kandidati za župana. Evo što je na sučeljavanju o potrebnim osobinama župana rekla Sandra Frčo:

Drago nam je što je barem Sandra Frčo, sudeći prema jučer predstavljenom dogovoru, s Damirom Bajsom uspjela pronaći zajednički jezik.

A da smo zaključivali prema onome što je u kampanji govorila Dubravka Dragašević, okladili bismo se da će ona lakše zajednički jezik pronaći s Markom Marušićem.

Na sučeljavanju je jasno istaknula i što očekuje nakon lokalnih izbora u BBŽ

Zašto se na kraju ipak odlučila za staru garnituru nakon jučerašnjeg ‘kuršlusa’ sa crveno-crnom koalicijom, zbilja je teško dokučiti…

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!