Bajsovi cestari očistili jednu stranu prometnice, a zbog malog broja glasova u selu drugu stranu ni neće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Osnaženi objavljivanjem svih informacija pa i onih koje nisu po ukusu Damira Bajsa, javio nam se čitatelj iz Kraljevca nedaleko Rovišća.

Tamo su se, naime, prije lokalnih izbora pojavili rovokopač i kamion, pretpostavljaju Županijskih cesta s obzirom da je ta prometnica između Rovišća i Zrnskog Topolovca u toj kategoriji, i počeli uređivati putni jarak i skidati zemlju sa ceste. Radnici su rekli kako pripremaju prometnicu za dugo obećano asfaltiranje i da moraju skinuti višak zemlje s rubnika.

Cijeli je dan operativa vrijedno radila i počistila jednu stranu prometnice. Radosti stanovnika nije bilo kraja. U međuvremenu su održani izbori i „šef svemira“ pa tako i županijskih cesta nije dobio očekivani broj glasova pa druga strana ceste nije očišćena. – Razočaran gubitkom izbora na tom prostoru, građevinsku je operativu uputio na neku drugu lokaciju gdje će mu vjerovati ili pristati na ucjenu da neće dobiti obećanu infrastrukturu ako ne pobijedi, kaže naš sugovornik.

-Godinama čekamo novi sloj asfalta na toj prometnici krpanoj sto puta, ali ovakav postupak u kojem se pola ceste pripremi prije izbora, a druga polovica čeka rezultate, nedopustiva je, zaključio je ogorčeni mještanin Kraljevca.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!