Hod za život i Gay pride u istoj povorci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovar i pripadajuća mu županija nisu baš često nacionalna vijest, ali prekjučer! Kakva srijeda na samom početku kampanje za drugi krug izbora za župana BBŽ. Političkim trgovcima trebalo je manje od tri dana zaključiti posao na temelju ponude i potražnje.

„Sajamska koalicija SDP-a i DP-a s Bajsom najbrža je izdaja birača u hrvatskoj povijesti“, rekao je Ivan Beljan danas komentirajući postupak svojih protukandidatkinja na mjesto župana koje su u samo tri dana od priče o nužnosti promjena sklopile pakt s istim onim kojeg su htjele detronizirati jer ne valja. Sad je odjednom OK jer će osnovati županijsku poljoprivrednu zadrugu i više pomoći selu i poljoprivrednicima. Punih 20 godina nije učinio ništa, a sada je samo u nekoliko sati uvjerio pregovaračice da će se promijeniti.

Osim toga, spomenuta koalicija najkraća je u hrvatskoj povijesti jer je trajala od 10 ujutro do pet popodne kad je glavni tajnik Domovinskog pokreta došao objasniti da je sve to jedna velika zabuna, da ništa nije potpisano i da treba pričekati drugi krug izbora. Dubravka Dragašević na toj je presici šutjela.

I hrvatski je premijer komentirao bjelovarski crveno-crni pakt kao  postupke „nezrelih političara“.

Jedan je kolega zajedničko poziranje Frčo i Dragašević komentirao kao spojenu kolonu Hoda za život i Gay pridea. Dok jedni vrište o početku života začećem, drugi se zauzimaju za pobačaj, jedni bi vjeronauk u škole, drugi građanski odgoj, jesu li roditelji otac i majka ili roditelj 1 i roditelj 2… U koloni se svađaju, a koalicijske partnerice su gluhe i u glavama im odzvanjaju samo obećanja kandidata za župana. Kakva?

Nema nepomirljivih ideologija kada treba rušiti Marka Marušića, a kad se još pojavi pravi trgovac s punim novčanikom, sve mušterije odlaze zadovoljne.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!