Zašto biste glasali za Damira, jedino što je dao Čazmi su dnevnice za njegove priljepke!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivan Beljan (DHSS), kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije u prvom krugu izbora, obratio se posebnim priopćenjem građanima Čazme, gradu u kojem već godinama radi. Prenosimo ga u nastavku.

Kad sam dolazio autobusom Čazmatransa davne 1994. god. prvi put na posao kao pripravnik u pogon DI Česme u Čazmi nisam mogao ni u snovima pomisliti da će me Čazmanci birati za župana. Od tada do danas sa jednim manjim prekidom ostao sam raditi u Čazmi.

Na ovim izborima, ne da su ljudi glasali za mene, nego sam odnio pobjedu u svojoj Čazmi i za Županijsku skupštinu, skupivši tako ukupno skoro 2000 pobjedničkih listića. Još jednom zahvala svima!

Prijatelji na kavi me zezaju da je bilo dosta Čazmancima mene pa su me se htjeli riješiti i zato su mi dali glas. U ostatku županije skupio sam još sveukupno 3500 glasova, naravno svima velika zahvala. Ovaj rezultat mi je omogućio nastavak aktivnog rada u Županijskoj skupštini za interese svih nas.

Razmišljam za ovaj drugi krug glasanja, gdje su ostali u utrci za župana Damir Bajs i Marko Marušić, zašto glasati za Damira Bajsa u Čazmi. Specifičnost ovih izbora u odnosu na prošle da je Dinko Pirak dobio izbore u prvom krugu, a župana čekamo u drugom. Znamo da su loši odnosi Dinka i Damira. Znamo da je ego Damira Bajsa takav da Čazmi gleda dati što manje, ako i mora onda zadnjoj. Zašto bi onda dali glas Damiru?

Iz prošlog saziva Županijske skupštine uvjerio sam se osobno da Čazmanci u njegovoj koaliciji nisu uspjeli ništa izlobirati za Čazmu.

Mislim na skupštinare Stanka Grčića, Ines Šarić Vrbanić i Dražena Pavlovića. On se njima nadmetnuo kao neprikosnoveni šef i oni na nisu mogli/znali nešto donijeti Čazmi osim vlastitih dnevnica sa sjednica.

Ovi izbori su bitno pitanje za grad Čazmu. Volio bih da se svi zapitamo prije samog glasanja. Znam da mnogi, među kojima sam i sam, nisam sklon dati glas HDZ-u. Smatram da ovaj put moramo glas dati Marku Marušiću za dobrobit ovog grada i cijele županije. On nam je obećao da nas neće iznevjeriti. Ako Marko Marušić ne zadovolji naša očekivanja, obećajem Vam da ću se na slijedećim izborima još bolje pripremiti da i njega promjenimo.

Ne daj Bože da Damir Bajs pobijedi, opet će nas kočiti u razvoju i kontrolirati dodatno svaku novu građevinsku dozvolu za Čazmu, sa velikom sumnjom da je do sad neke i kočio.

Komunalije d.o.o. Čazma sada upravo traži dozvolu za izgradnju nove zgrade sa pet stanova i poslovnim prostorom za Erste banku i pribojavamo se te Damirove “kočnice”. Naravno, koči i rekonstrukciju županijskih cesta u Čazmi kao npr. Donji Draganec ili pravac Čazma – Vrtlinska itd.

Ljudi, molim Vas, bitno je, izađite 30.05.2021. na izbore i glasajte za novog, mladog župana Marka Marušića. To vas moli vaš pobjednik “župan” iz prvog kruga koji sa zadovoljstvom ostaje raditi u Komunalijama d.o.o. Čazma.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!