Večeras posebna kontrola na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Službenici prometne policije PU bjelovarsko bilogorske i ovaj vikend provode pojačane aktivnosti. Čitavog vikenda posebno će se nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

Dodatno će policijski službenici na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u noći sa subote na nedjelju 22./23. svibnja 2021. godine svoje aktivnosti usmjeriti u prvom redu na nadzor alkoholiziranosti vozača i vožnju pod utjecajem droga i lijekova.

-Podsjećamo sve sudionike u prometu, a posebice vozače motornih vozila, da već i malene količine alkohola povećavaju samopouzdanje i smanjuje osjećaj odgovornosti, a istovremeno otežavaju zapažanje i usporavaju reakcije vozača uslijed čega dolazi do prometnih nesreća. I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz policije


PODIJELI S PRIJATELJIMA!